MORE

La doar 20 de dolari, cu Photon Board poti pune Wi-Fi pe orice dispozitiv

Va faceti propriul gadget și doriți să adăugați o retea fara fir la el? In cazul acesta poate ar trebui sa aruncati o privire peste noul Photon Board de la Spark Core.

Perifericul – de dimensiunea unui timbru, vă permite să adăugați WiFi mai multor dispozitive, fără a necesita o mulțime de cunostinte; dacă aveți posibilitatea să proiectați un gadget va puteti achizitiona un astfel de modul pentru Wi-Fi de pe internet. Spark se pozitioneaza ca o modalitate relativ ușoara pentru artiști, ingineri și studenți de a face obiecte inteligente.

E destul de ieftin asa că nu strica să încercati. Photon-ul normal costa 19 dolari, iar cei care doresc să-l pună în articole produse în masă pot obține P0 sau P1 la prețurile de respectiv 10 dolari și 12 dolari.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button