GamingPC&ConsolesTech&IT

La Dark Souls Remastered nu lucrează doar From Software

Am ceea ce ar putea fi o veste foarte bună pentru cei care visează la o variantă de PC solidă a lui Dark Souls Remstered.

Umblă vestea în momentul actual prin presă că de producția variantei reconstruite a jocului s-ar ocupa într-un procent major studioul QLOC, cel responsabil pentru repararea lui Mortal Kombat X pe PC, portarea lui Injustice 2, alături de numeroase alte portări și proiecte similare de reînviat jocuri vechi.

Este mai important de menționat că studioul QLOC este de origine din Polonia, un ținut în care PC-ul este oarecum mai popular decât în alte regiuni din lume. Așa că dezvoltatorii ar avea oarecum habar despre cum să implementeze control cu mouse și tastatură la un joc ce face parte dintr-un gen care de la originile sale funcționa de minune pe mouse și tastatură.

Nu este deocamdată o confirmare de la Bandai Namco, dar asta nu înseamnă că zvonul este fals. Fiindcă dacă avem parte de încă o varianta de PC făcută de From Software care este în continuare nejucabilă cu un mouse, va fi foarte, foarte trist.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button