PC&Consoles

La ce mai lucrează Telltale

Producătorul de jocuri adventure Telltale anunță intervalul de lansare pentru ultimele sezoane și episoade din francizele pe care le are în custodie.

Și cea mai recentă producție a studioului va fi din seria cavalerului întunecat. Începând cu luna august vom avea din nou ocazia să spunem în șoaptă pe un ton răgușit și afectat de guturai „eu sunt Batman”. Primul episod va fi lansat pe data de 8 a următoarei luni. Noua serie se va intitula Batman: The Enemy Within și va pune sub lumina reflectoarelor pe inventatorul de dileme și puzzle-uri inteligente, Enigma. De altfel, acesta este și numele primului episod al noii serii. Alegerile făcute de jucători în episoadele anterioare vor putea fi importate iar jocul va ține cont de ele și se va adapta la acestea. Alternativ, puteți alege să începeți de la zero, trecerea prin seria precedentă nefiind obligatorie. Actorii care i-au interpretat anterior pe Batman (Troy Baker) și The Joker (Anthony Ingruber) au confirmat revenirea pe aceleași roluri. Batman: The Enemy Within se va întinde pe 5 episoade.

Despre celelalte proiecte Telltale detaliile sunt ceva mai vagi, pentru că lansarea acestora este și mai îndepărtată în timp. Sezonul final pentru The Walking Dead este programat pentru 2018, și tot ce știm despre el este că o va avea din nou ca protagonistă pe Clementine. Nu știm exact data de lansare, doar că va fi disponibil pentru PC, iOS și Android. Noi platforme (foarte probabil consolele) este posibil să mai fie anunțate ulterior.

Cea mai mare surpriză însă o reprezintă sezonul 2 pentru The Wolf Among Us. Nu există încă un nume oficial pentru el; se știe doar că, la fel ca primul, va avea la bază seria de benzi desenate Fables a lui Bill Willingham. Noua serie probabil nu va fi lansată înainte de a doua jumătate a lui 2018. Va fi lansată, la fel, pentru PC, mobile și majoritatea consolelor. Nintendo Switch nu este exclus.

Pentru cei care doresc să afle detaliile de la sursă, puteți să urmăriți mai jos anunțurile direct din gura celor de la Telltale:

De asemenea, așa cum v-am anunțat mai devreme, puteți găsi în acest moment majoritatea jocurilor Telltale la reducere pe Humble Bundle.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button