MORE

La ce e buna o tastatura RGB?

In ultima vreme, tastaturile cu iluminare deja nu mai sunt suficiente. Asa ca acum avem tastaturi capabile sa emita toate culorile spectrului pe fiecare buton. Probabil va intrebati ce fel de utilitate practica ar avea asta. Daca nu va vin idei, atunci am un raspuns pentru voi.

Pentru a-si promova tastaturile, Logitech a adus la PAX East ceva cu adevarat inedit, un afisaj electronic masiv format in totalitate din tastaturi.

Ecranul a fost construit din 160 de tastaturi, cu un sistem audio atasat, si ceea ce imi imaginez ca ar fi un USB Hub masiv pe undeva pea colo, pentru ca fiecare tastatura individuala trebuia conectata la sistemul de control. Asta daca nu cumva au inlocuit conectorii USB cu ceva care poate fi inlantuit.

Filmuletul este o chestie destul de simpla, realizata in stilul 8-bit, care seamana cu ceva ce-ati fi putut vedea pe Terminator/NES.

Probabil al voi acasa nu veti incerca sa va transformati tastatura intr-un afisaj electronic, dar va asigur ca in curand cineva are sa gaseasca un mod prin care sa joace Doom pe o tastatura… adica, folosind tastatura pe post de ecran.

In cazul in care va intrebati, tastaturile folosite erau de tipul Logitech G810, cu un pret de 160 de dolari. Asa ca tot acel afisaj ar costa cu mult peste 25 de mii de dolari.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button