MORE

La ce companie producatoare de jocuri ti-ar placea sa lucrezi?

Cerul e albastru, iarba e verde (si ilegala) si Valve e cel mai popular popas pentru dezvoltatorii de jocuri care isi cauta de munca, arata un studiu care si-a propus sa afle care este ierarhia celor mai „dorite” companii producatoare de jocuri. Chiar daca aceasta s-ar putea sa fie cea mai nesurprinzatoare stire din aceasta luna, ea ne-a dezvaluit ca unii developeri ar prefera sa lucreze mai degraba la Valve decat oriunde altundeva (inclusiv mai degraba decat la propria companie!).

Lista atasata acestei stiri contine nume grele din industria jocurilor video, cum ar fi Ubisoft, Bioware si Activision Blizzard.

Sunt putin surprins ca Ubisoft se afla pe o poztie atat de inalta in lista. Sincer, i-as scoate pe Naughty Dog si Nintendo de pe lista si i-as inlocui cu CD Projekt Red si Eidos Montreal, poate Larian; Remedy si Frozenbyte ar putea intra si ei foarte usor in acest top. Dar, nu e atat de surprinzator ca Valve e numarul unu. Poate nu e chiar paradisul pe Pamant studioul lui Gabe Newell, dar sunt de acord totusi cu faptul ca Valve e o alegere mult mai buna decat majoritatea studiourilor.

1. Valve
2. My own company
3. Activision Blizzard
4. BioWare
5. Ubisoft
6. Current employer
7. Nintendo
8. Naughty Dog
9. Double Fine
10. Bethesda Game Studios

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

26 comentarii

  1. La EA ca stiu ca-s cei mai „iubiti” dintre pamanteni. :))

  2. Rockstar Games pentru ca vreau sa fac GTA 6 si 7 si 8 si 9 si!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button