MORE

La Bollywood se filmeaza…Watch Dogs!!!

Faptul ca la Bollywood se filmeaza Watch Dogs nu cred ca mira pe nimeni. Industria a evoluat in mod diferit acolo cand vine vorba de filme, iar indienii au adaptat si in trecut alte titluri celebre… in care au mai adaugat si ceva muzica, dans si batai cu o coregrafie atat de nerealista incat te face sa te intrebi daca pe ecran se bat doi adulti sau doi prunci.

Dar sarim peste, pentru ca jocurile video sau personajele de benzi desenate nu au scapat nici ele de tratamentul Bollywoodian. Amintim pasager Indian Superman, Indian Spiderman, Indian Spaghetti Monster (nu este un film adevarat, dar daca un monstru din spaghete prinde popularitate, sigur il gasim dansand la Bollywood) si lista continua. Asa am avut si Ek Tha Tiger, care practic este Uncharted al celor de Naughty Dog cu mici modificari ici si colo, ca sa nu incalce flagrant copyright-ul, si asa am avut si Velayutham care este Assassin’s Creed cu scene de dans si o poveste care face fanii sa isi smulga cu manusa de box firele de par din nas, asa am si Ghajini bazat pe Hitman si multe alte filme „de valoare”.

Cu toate ca multe dintre filmele de mai sus au asemanari cu jocurile din care isi trag radacinile, 18.11 este cea mai evidenta copie de pana acum, mergand atat de departe incat a copiat inclusiv imaginea de pe coperta jocului in mai toate posterele. Din pacate asemanarile se opresc acolo, scenariul filmului avand doar legaturi marginale cu lumea hack-ingului, iar personajul principal este absolut senzational! Asa cum puteti vedea in trailer-ul de mai jos.

Articole asemanatoare

Back to top button