MORE

L16 aparatul foto care va concura cu DSLR-urile!

Fotografia este o pasiune foarte frumoasa care este inradacinata in personalitatea multor persoane. Intr-adevar si pentru mine reprezinta un hobby foarte placut. E minunant sa imortalizezi momente si emotii ca sa se bucure si altii de ele impreuna cu tine mai tarziu.

Totusi, acest hobby e destul de scump si daca vrei sa ai poze bune spre foarte bune din punct de vedere calitativ trebuie sa investesti intr-un DSLR sau mirrorless, blit, obiectiv, baterii, carduri de memorie, battery pack si toate celea. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca vei avea nevoie si de un ghiozdan cu care sa le cari, asta in cazul in care vrei sa surprinzi mai multe cadre in diferite ipostaze, care necesita o anumita combinatie de echipamente si nu sunt chiar comod de carat, daca ai treaba multa cu ele.

Mai nou, un startup intitulat Light lucreaza la o camera foarte compacta, L16, capabila sa faca fotografii chiar si de 52 de megapixeli, folosind doar o serie de module fotografice ieftine pe care le gasim in telefoanele noastre destepte a.k.a smartphones. De asemenea, aceasta camera foto va ofera posibilitatea sa filmati si intr-o rezolutie 4K.

Ideea acestui proiect este foarte buna deoarece imbina portabilitatea cu performanta din care rezulta un produs compact capabil sa va satisfaca nevoile fara a mai cara o droaie de obiective si alte goange dupa voi.

[Light]

Articole asemanatoare

Back to top button