GamingTech&IT

Korn va sustine un concert in jocul AdventureQuest 3D

Capra babei si cei sapte pitici

Fanii Korn din Romania pot fi fericiti deoarece au ocazia sa mearga la concertul trupei favorite fara ca macar sa paraseasca confortul propriei locuinte. Celebra trupa de NU Metal, responsabila pentru melodii precum Freak on a Leash, Word Up sau Blind, va sustine un concert in AdventureQuest 3D la finalul acestei luni. Va fi la fel ca si concertul lui Marshmello din Fortnite, cu o singura diferenta: ce mama naibii este AdventureQuest 3D?

Se pare ca este un MMORPG cross-platform surprinzator de popular, disponibil gratuit pe Steam (chiar daca in Early Access) si pe telefoanele inteligente. Personal, n-am auzit vreodata de numele asta, dar este posibil ca jocul sa fie mai popular printre iubitorii jocurilor pe telefon.

Oricare ar fi situatia, concertul va fi sustinut pe 20 August, atat in AdventureQuest 3D cat si in echivalentul sau 2D, AQWorlds. Artix (producatorul jocului) promite ca acest concert va fi „un concert rock virtual, foarte brutal si plin de monstri”. Se pare ca va fi si mult loot impartit in timpul concertului.

Se pare si ca va fi primul intr-o serie de concerte pe care Artix l-a descris drept „marea deschidere a Battle Concert Arena”. Daca accepta dedicatii, mi-ar placea sa vad o trupa gen Slipknot, chiar daca sunt sigur ca tot bugetul s-a dus pe Korn pentru asta.

PC Gamer

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button