MORE

Konami vinde asigurari în Metal Gear Solid 5

Cei care se bucura acum de Metal Gear Solid 5, dar s-au saturat sa le tot fie rapiti angajatii de un alt Big Boss aleator de pe internet, pot cumpara de azi inainte asigurari, cu bani reali.

Da, ati citit corect. Konami a inceput sa vanda asigurari pentru bunuri fictive in Metal Gear Solid 5, prin care jucatorii se pot proteja de vizitele neasteptate ale companiilor militare private adversare. Sistemul functioneaza prin duplicarea continutului, in asa fel incat atat tu, cat si oponentul, aveti acele resurse si acei angajati.

In efect, Konami a introdus, contra cost, o metoda grozava prin care se pot genera resurse infinite. Jucatorii vor trebui doar sa isi rapeasca in mod repetat cei mai buni soldati, si , desigur, sa plateasca bani reali. Cel putin nu afecteaza armele nucleare.

Asigurarea afecteaza doar ceea ce este furat, nu si victimele provocate de incercarile inamicilor de-ati fura toti angajatii. Asa ca daca cineva suficient de malefic se gandeste sa isi bata joc de tine, iti poate omora tot echipajul, iar asigurarea nu va avea nici un fel de valoare.

Decizia celor de la Konami de a monetiza mai departe un joc incomplet nu va pica tocmai bine, in special pentru ca au monetizat o functie menita sa compenseze pentru faptul ca Metal Gear Solid 5 are o un mod de PvP care ocazional poate deveni foarte, foarte iritant.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button