GAMING

Konami neagă abandonarea jocurilor

Zvonurile de săptămâna trecută indicau posibilitatea ca marele publisher Konami să renunțe la dezvoltarea de jocuri de buget mare, însă companie a decis să clarifice situația, prin negarea acestor zvonuri.

Declarația oficială din partea companiei Konami afirmă că planurile anunțate la începutul anului nu s-au schimbat. Vor continua să lucreze la jocuri noi, chiar și la titluri din seria Metal Gear și Silent Hill.

Konami și-a mai exprimat dezamăgirea în presa ce a publicat zvonurile, și a menționat că inexplicabil există oameni care tot se așteaptă ca publisher-ul să anunțe că vor renunța la jocuri.

Vestea cu siguranță va bucura fanii jocurilor produse de către companie, chiar dacă în ultima vreme Konami a decis să își transforme proprietățile în jocuri mecanice care au o tangență foarte limitată cu materialul sursă.

Acestor zvonuri li s-a dat crezare atât pentru că săptămâna trecută un angajat important al companiei a decis să plece, cât și pentru că la TGS, Konami a prezentat doar jocuri sportive.

De asemenea, nu a ajutat nici că anterior compania a declarat că va continua dezvoltarea seriei Silent Hill, în ciuda problemelor pe care le avea la acea vreme cu Hideo Kojima, doar ca acțiunea sa imediat următoare să fie anularea lui Silent Hills.

[DSO Gaming]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close