MORE

Konami mai inchide un studiou Kojima

Acum cativa ani, Konami a infiintat o ramura a Kojima Productions in Los Angeles, cu scopul de a dezvolta Metal Gear Solid 5, predominant componenta sa de multiplayer. Dupa ce plecarea lui Kojima a inceput sa intre in efect, studioul a devenit Konami Los Angeles, iar acum umbla vestea ca urmeaza sa fie inchis.

Konami nu a emis o declaratie oficiala, anuntul venind de la angajati ai companiei si diversi oameni din cadrul industriei. Inchiderea studioului afecteaza intre 20 si 35 de oameni, un numar mai mic fata de cei aproximativ 60 care erau angajati la studiou atunci cand era in plina dezvoltare Metal Gear Solid 5. Studioul se ocupa in ultima vreme cu intretinerea lui Metal Gear Online, munca ce acum va fi translatata la Konami Japonia.

Cand a fost lansat Metal Gear Online, jocul a fost criticat sever pentru ca avea o infrastructura deficienta si numeroase probleme. A primit de atunci cateva petice menite sa repare o parte din aceste dificultati, si foarte probabil va primi mai multe pe parcurs.

Daca va intrebati unde este Metal Gear Online, pentru ca nu il vedeti pe Steam, este pentru ca jocul nu se afla inca pe Steam. Varianta de PC a lui Metal Gear Online va fi disponibila abia anul viitor.

[Eurogamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close