GamingMobileȘtiri IT

Konami anunță un nou joc Castlevania pentru iOS

Konami a anunțat un nou joc din seria Castlevania. Deși, foarte probabil, nu va fi genul de experiență demnă de console la care mulți ar fi sperat, Grimoire of Souls pare să aducă genul clasic de side scrolling specific seriei, pe iOS, în cursul acestui an, cu posibilitatea de multiplayer.

Seria Castlevania a avut debutul în 1986 cu jocul omonim. Împrumutând elemente tematice din Dracula și alte clasice cinematice ale genului horror, jocul a devenit rapid reprezentativ pentru genul de distrus monștri în stil side-scrolling action.

În timp ce multe dintre cele mai recente versiuni ale seriei au fost oarecum sub standardul pe care franciza l-a avut de-a lungul anilor, ne bucurăm să-i vedem pe cei de la Konami acordând o atenție deosebită celei mai iubite serii ale lor. Nu va fi un nou Symphony of the Night, însă capturile de ecran și detaliile despre Grimoire of Souls arată promițător.

Jocul include o serie de protagoniști, printre care se numără și câțiva nou-veniți, precum și favoriți ai francizei cum ar fi Alucard, Simon Belmont, Charlotte Aulin și Maria Renard. Noile personaje includ agentul guvernamental, Genya Arikado și o fată tânără, numită Lucy, care studiază artele negre ale lui Dracula.

Motivul pentru care veți regăsi toate aceste personaje în joc este că Grimoire of Souls va avea moduri de multiplayer, atât competitiv cât și cooperativ. Există un mod competitiv de tip 4v4, precum și unul cooperativ, în care 4 jucători luptă contra unui boss, plus ceva ce seamănă cu acțiunea tipică single player Castlevania. Rețineți că detaliile sunt destul de vagi și că majoritatea informațiilor provin din textul tradus.

Un lucru pe care îl știm cu siguranță: capturile de ecran sunt destul de promițătoare. În timp ce multiplayer-ul ar putea să nu fie ceea ce vrea fanul tău tipic Castlevania, imaginile par să arate ce ar putea fi un joc foarte bun de mobile, indiferent dacă are multiplayer sau nu.

Konami nu a oferit încă detalii privind prețul sau data lansării, dar rapoartele sugerează că jocul va fi lansat anul acesta. Între timp, vă puteți înscrie pentru beta (în japoneză) chiar în link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button