Gaming

Kojima rămâne la Konami. Deocamdată.

Konami și Hideo Kojima au emis o declarație oficială prin care să clarifice zvonurile anterioare conform cărora cele două părți ar fi încheiat orice formă de colaborare. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain va fi lansat conform planului, pe 1 septembrie în Europa, iar Hideo va fi implicat în dezvoltarea sa.

Iar acesta nu va fi ultimul Metal Gear de la Konami, deși Hideo a spus, pentru a treia oară, că acesta va fi ultimul său joc din serie la care lucrează. Konami se va ocupa pe cont propriu de acest… viitor Metal Gear, căutând acum oameni care să facă parte din echipa de producție, și să fie la șefia sa, un rol de obicei ocupat de Hideo. Cum va arăta Metal Gear fără Kojima? Ultima dată când s-a ivit această întrebare a fost în 1990, iar răspunsul nu a fost prea bun.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button