MORE

Kojima paraseste Konami, infinteaza un nou studiou

Hideo Kojima a parasit in mod oficial Konami. Nu este in „vacanta”, nu are nici macar o clauza in contract care sa il impiedice sa faca vreun fel de concurenta fostei sale companii. Ca urmare, Kojima Productions s-a renascut ca un studiou independent!

Noua companie a lui Hideo Kojima a intrat deja intr-un parteneriat cu Sony, in vederea dezvoltarii unei francize noi, exclusiva pentru consola Playstation 4.

Informatii suplimentare despre natura acestui proiect nu sunt acum disponibile, dar din moment ce este un joc exclusiv de PS4, cu suport deplin din partea Sony, ar putea fi un motiv bun sa nu iti vinzi consola prea curand.

Konami ramane astfel fara motivul pentru care a tot ramas in functiune in ultimii ani. Situatia din cadrul companiei continua sa fie foarte bizara, reprezentantii sai refuzand sa spuna ca Hideo Kojima ar fi fost concediat, interzicandu-i sa vina la o decernare de premii, si in general comportandu-se ca niste copii de 8 ani care stiu ca ceea fac este gresit, dar urla la restul lumii, se oftica si se schimonosesc in disperare, sperand ca astfel vor avea dreptate.

Soarta seriei Metal Gear va fi foarte diferita, si probabil inexistenta, fara Hideo Kojima, dar cel putin va putea sa lucreze mai departe, pe cont propriu la jocuri noi.

[Engadget]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close