Gaming

Kojima nu are retineri in a discuta despre noul MGS

Deși Konami evită să vorbească despre Kojima și se ascunde după deget când vine vorba de scandalul dintre ei și creatorul seriei Metal Gear Solid, Hideo n-are nici o reținere și spune că ultimul joc din serie, care este programat să apară în mai puțin de o lună, îl va lăsa pe Snake “îmbibat în sânge”.

După afirmația destul de ciudată făcută pe Twitter, Kojima a mai continuat spunând că până și bandana sa albastră, primită de la Boss în Peace Walker va deveni roșie de la sânge. O poză a fost atașată postării, care îl surprinde pe Snake stând rănit și „puțin” murdar de sânge lângă un zid plin cu poze. Poze ce pot reprezenta țintele, victimele sau persoanele pe care Snake trebuie să le protejeze.kojima

Poate Hideo Kojima se joacă cu fanii, sau cine știe, poate vom ajunge să-l vedem pe Snake suferind mai mult ca niciodată. Vom afla foarte curând, deoarece Metal Gear Solid V: The Phantom Pain se lansează pe 1 septembrie, fiind disponibil pe Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 și PC, platforma din urmă oferind și cea mai bună experiență din punct de vedere grafic, lucru evidențiat și de Konami în noile screenshot-uri ce compară versiunile jocului pe fiecare dintre platforme.

Articole asemanatoare

Back to top button