MORE

Koei Tecmo nu vrea sa aduca Dead or Alive Xtreme 3 in Europa sau SUA

Fanii seriei de jocuri Dead or Alive probabil sunt intim… familiari cu seria secundara de jocuri Dead or Alive Xtreme. Aceasta nu este tocmai despre lupte, ci mai mult o scuza pentru ca jucatorii sa se benocleze la personajele feminine ale jocului, intr-un decor tropical. Are si mini-games pe acolo pe undeva, cum ar fi volei sau… bronzat. Este o serie de succes, din motive foarte evidente, dar cel mai nou episod nu va fi lansat in afara Asiei.

Koei Tecmo anunta ca Dead or Alive Xtreme 3 nu va fi lansat in SUA sau Europa, deoarce vor sa evite toata discutia curenta din industrie despre reprezentarea personajelor feminine. Jocul inca va mai avea o varianta in engleza, asa ca veti putea importa jocul din Japonia. Desigur, fiind disponibil doar pe Playstation 4 si Vista, nu il puteti cumpara in format digital de pe ceva ca Steam.

Aceasta dezvaluire a surprins multi oameni, inclusiv pe HuniePot, dezvoltatorul jocului HuniePop, care si-a anuntat intentia de a plati Koei Tecmo suma de 1 milion de dolari pentru dreptul de a publica Dead or Alive Extreme 3 in SUA. Asta ridica o intrebare destul de serioasa, si nume, cat de bine s-a putut vinde HuniePop!?

Koei Tecmo inca nu a emis un raspuns, dar din moment ce vor sa evite scandalurile recente, probabil vor refuza.

[The Escapist]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button