Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Koei Tecmo nu vrea sa aduca Dead or Alive Xtreme 3 in Europa sau SUA

/
/
/
img

Fanii seriei de jocuri Dead or Alive probabil sunt intim… familiari cu seria secundara de jocuri Dead or Alive Xtreme. Aceasta nu este tocmai despre lupte, ci mai mult o scuza pentru ca jucatorii sa se benocleze la personajele feminine ale jocului, intr-un decor tropical. Are si mini-games pe acolo pe undeva, cum ar fi volei sau… bronzat. Este o serie de succes, din motive foarte evidente, dar cel mai nou episod nu va fi lansat in afara Asiei.

Koei Tecmo anunta ca Dead or Alive Xtreme 3 nu va fi lansat in SUA sau Europa, deoarce vor sa evite toata discutia curenta din industrie despre reprezentarea personajelor feminine. Jocul inca va mai avea o varianta in engleza, asa ca veti putea importa jocul din Japonia. Desigur, fiind disponibil doar pe Playstation 4 si Vista, nu il puteti cumpara in format digital de pe ceva ca Steam.

Aceasta dezvaluire a surprins multi oameni, inclusiv pe HuniePot, dezvoltatorul jocului HuniePop, care si-a anuntat intentia de a plati Koei Tecmo suma de 1 milion de dolari pentru dreptul de a publica Dead or Alive Extreme 3 in SUA. Asta ridica o intrebare destul de serioasa, si nume, cat de bine s-a putut vinde HuniePop!?

Koei Tecmo inca nu a emis un raspuns, dar din moment ce vor sa evite scandalurile recente, probabil vor refuza.

[The Escapist]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar