MORE

Kodak va prezenta la CES… telefoane cu Android!

Kodak va dezvalui o serie de telefoane bazate pe sistemul de operare Android! Primul astfel de model va fi dezvaluit peste doua saptamani la CES in Las Vegas. Telefoanele si tabletele care urmeaza sa apara sunt destinate zonei high-end. Momentan nu se stiu detalii despre specificatii, dar din zvonuri se presupune ca toate dispozitivele vor veni echipate cu o camera extrem de performanta (de asteptat), si cu o multime de caracteristici care imbunatatesc experianta de utilizare si usureaza sharing-ul de fisiere multimedia.

Dispozitivele vor fi produse impreuna cu grupul din Anglia, Bullitt Group, acelasi care produce si telefoanele CAT. Credeti ca cei de la Kodak au sanse pe aceasta piata ultra-competitiva a smartphone-urilor high-end? Asteptam parerile voastre pe pagina noastra de Facebook.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button