TECH

Kodak a făcut un smartphone cu o cameră foarte mare

Kodak era, în vremuri de altă dată, sinonim cu fotografia accesibilă maselor. Nu pe la noi, că de, aveam propriile standarde, dar în diverse alte colțuri ale lumii. Compania nu mai este ce a fost, cochetând adesea cu falimentul, iar acum pare să fi acceptat viitorul, așa că a lansat un telefon mobil.

Totuși, nu este un telefon mobil oarecare. Kodak Ektra este făcut să semene cât de cât cu o cameră (numele fiind împărțit cu un model Kodak de acu 40 de ani) având pe spate un obiectiv mult mai mare ca cel al unui dispozitiv obișnuit. Amintește puțin de vechea serie Lumia, doar că obiectivul este făcut să semene mai mult cu cel al unui aparat foto.

Camera aceasta este de 21 de megapixeli și promite să ofere un detaliu foarte bun, nu doar prin mărimea senzorului, dar și printr-o sumedenie de alte avantaje pe care le are față de una normală. Poate înregistra în format HDR, poate înregistra 4K și vine cu un filtru de imagine care face totul să arate de parcă era filmat în 1970.

ektrarotatingfullv2

Partea de telefon rulează Android și este bazată pe un chipset Helio X-20, un chipset cu 10 nuclee, 3GB de memorie RAM și 32GB de stocare. Kodak Ektra mai vine cu suport pentru un card SD și are un ecran de 5 inch acoperit cu Gorilla Glass.

Kodak Ektra are un preț aproximativ de 550 de dolari.

[BGR]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button