Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Knowledge Graph de la Google „ne spune” acum si despre jocuri

/
/
/
/
image

Știti tab-ul acela care apare pe dreapta atunci când căutati pe Google filme sau cărți și alte lucruri de acest gen? Ei bine, acum o face si pentru jocuri, datorită unei actualizari a Knowledge Graph de la Google.

Dupa cum puteti vedea, nici un joc nu este „ferit” de baza de date vasta a Google-ului. Cu un simplu search putem vedea ”scorul” Metacritic pentru Aquaman. Sub acesta, este o evaluare a unui website de unde puteti descarca si un ISO al jocului, care, in mare parte, este o idee foarte… proasta! Nu toate jocurile primesc un link catre acel site, iar rezultatele variaza in functie de fiecare joc in parte.Titlurile mai noi au link-uri catre recenzii de pe Steam sau Gamestop, in timp ce jocurile pentru mobil au link catre iTunes sau GooglePlay. Dar, din pacate, cateva titluri mai vechi au acel site in cutiuta cu informatii, care nu este tocmai sigura de utilizat.

Lasand la o parte link-urile dubioase,noua cutie cu informatii este destul de tare! Accesul rapid la cand vor fi lansate jocurile respective, informatii despre dezvoltatori si publisheri, si deasemenea avantajul optiunii „People also searched for” fac ca aceasta actualizare sa fie perfecta pentru o zi in care tot ce vrei sa faci este sa cauti jocuri mai noi sau mai vechi.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar