MORE

Knock2Open – masina de spalat vase fara maner

Miele a dezvoltat o tehnologie numita Knock2Open integrata în mașinile de spălat vase – modelul G6000. După cum ați ghicit, probabil, masina nu are maner, e de ajuns sa bati de cateva ori in usa si aceasta se deschide in modul cel mai silentios cu putinta. (Optiunea Extra Quiet – 38dB)

Screen Shot 2015-10-28 at 2.52.57 PM

Care este ratiunea unei astfel de tehnologii? Nu mai trebuie sa pui mana murdar pe masina si sa stergi urmele de degete de fiecare data cand o incarci pentru un ciclu de splare.

In Romania, pretul de vanzare porneste de la 2.670 lei. Un pic peste media de pe piata, dar in pret intra nenumarate programe special create pentru clienti si garantia germana a produselor Miele de 10 ani.

Dacă este selectat programul automat, consumul de apă este de 6,5 litri. Aparatul este evaluat A +++ pentru eficiența energetică. Este una dintre putinele masini de spalat vase de pe piata care are o optiune speciala pentru curatarea paharelor: Perfect Glass Care, ceea ce inseamna ca nu veti scoate paharele zgariate din masina, asa cum se intampla de obicei.

Mai mult, masina este extrem de bine organizata in interior, avand sertarul 3D pentru tacamuri, care poate fi reglat, ridicat, strans, asa incat si cele mai dificile piese din bucatarie sa poata fi asezate in tava.

Cel mai scurt ciclu de spalare e de 40 de minute, iar cel mai lung e de 3 ore si jumatate.

Mai multe in interviul cu Loredana Butnaru, director de vanzari Miele Romania.

Articole asemanatoare

Back to top button