PC&Consoles

Klei Entertainment anunță Hamlet, următorul DLC single player pentru Don’t Starve

Fanii lui Don’t Starve se vor bucura să afle că producătorul Klei Entertainment a dezvăluit un nou DLC de single player pentru Don’t Starve, numit Hamlet. În afară de acesta, Klei mai lucrează la o serie de actualizări pentru joc. Este vorba despre un update gratuit în faza de beta test pentru Don’t Starve: Shipwrecked, și încă o serie de noi evenimente pentru Don’t Starve Together, numită The Forge.

În Don’t Starve: Hamlet, îndrăznețul protagonist Wilson descoperă un oraș pierdut populat de Pigmen, o combinație între porci și oameni. Pagina oficială de pe Steam descrie DLC-ul în felul următor:

Reobișnuiți-vă cu viața de oraș, cu case pentru porci, magazine, noi obiecte, ecosisteme, sau explorați ruinele străvechi ale porcilor și încercați-vă norocul la căutarea de comori în acest nou expansion pentru single player.

Specific fiecărui DLC, Hamlet necesită jocul original Don’t Starve pentru a putea fi jucat. Se presupune că va fi lansat în prima jumătate a lui 2018.

Don’t Starve Together: The Forge va fi primul dintr-o serie de moduri de joc de durată limitată.

Aceste evenimente crează un nou mod de a interacționa cu personajele din Don’t Starve. Ele funcționează ca un mod de a reinventa experiența jocului, permițându-ne să încercăm lucruri noi fără a strica nucleul acestuia. Evenimentele sunt gratuite pentru oricine deține Don’t Starve Together, și vor fi disponibile începând cu luna noiembrie.

The Forge va include noi creaturi și boși cu propriile lor tipare de atac, noi trăsături pentru caractere și bonusuri în luptă, plus noi obiecte precum arme, armuri și alte abilități. Jucătorii care vor participa la eveniment vor avea șansa să primească drept răsplată skin-uri specifice evenimentului. Modul în care funcționează sistemul de skin-uri a fost de asemenea actualizat: vor putea fi găsite mult mai des decât înainte, iar dacă veți avea o dublură, o veți putea vinde unui nou comerciant din joc și să construiți altceva. În afară de obținerea lor din joc, jucătorii vor avea posibilitatea de a cumpăra skin-uri cu bani reali. Un singur set va costa 3 dolari, iar toată colecția va fi disponibilă la prețul de 13 dolari. Ca și până acum, singura funcționalitate a skin-urilor va fi una pur cosmetică, dar achiziția lor cu bani reali va putea permite celor de la Klei să finanțeze pe viitor și mai mult conținut pentru joc.

Cât despre următorul update gratuit pentru Don’t Starve: Shipwrecked, acesta este momentan în versiune beta. Dacă doriți acces la această variantă, aveți instrucțiunile în postarea de aici.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button