Telefoane

Relatiile la distanta au acum inca un aliat de plastic

Mai in gluma, mai in serios, un astfel de dispozitiv, indiferent cat de dubios sau ciudat ar suna acest gadget, in tari precum Japonia, unde exista pana si anime-uri care incurajeaza tinerii sa „hook up”, are un rost. Kissenger -ul, indiferent de natura sa… poate sa ajute intr-o relatie.

O singura problema… traznaia asta a fost realizata in Anglia, ceea ce face cu atat mai interesanta bucata de plastic destinata telefonului. 

Plecand de la ideea lipsei intimiatii atat tangibile, cat si intime, cercetatorii de Laboratorului de Inginerie al Universitatii din Londra, au „rezolvat” problema cu Kissenger . Un dispozitiv care imita buzele umane, dotat cu senzori, menit sa simuleze un sarut real… atata timp cat nu doresti sa folosesti limba, caz in care exista alt dispozitiv japonez care face asta.

Dispozitivul merge in tandem si cu o aplicatie de mesagerie instanta, care pe langa functiile normale, precum timis de mesaje, te lasa sa trimiti si un sarut interlocutorului, gadget-ul folosind senzorii pentru a masura presiunea aplicata in diferite parti ale buzelor, pentru a reconstituii miscarile celor doi legati la aplicatie.

Pana in acest moment, exista doar un prototip care functioneaza in ecosistemul iOS, acesta fiind legat, culmea, de dispozitiv cu ajutorul unui jack audio. Clar nu s-au gandit inainte, avand in vedere ca iPhone 7 nu detine astfel de facilitati. Cine stie, poate Kissenger te va lasa in viitor sa iti saruti o persoana draga… din Japonia cel mai probabil.

Articole asemanatoare

17 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button