PC

Kingston MobileLite Wireless G2, o bijuterie multifunctionala!

Kingston MobileLite Wireless G2 este un dispozitiv ce ofera o multitudine de functii. Acesta poate citi carduri SD si stick-uri USB pentru a stream-ui direct pe telefon sau tableta informatiile aflate pe mediile diverse de stocare pe care le poate citi.

Insa asta nu e nici pe departe tot ce poate face. Pe langa stream, acesta poate fi folosit ca bridge pentru alta retea wireless, poate fi conectat printr-un cablu Ethernet pentru a avea permanent o conexiune de internet si prin aceasta metoda poate fi folosit si individual ca router wireless, iti poate incarca un telefon obisnuit de aproximativ doua ori cu ajutorul bateriei de 4640 mAh sau poate fi folosit pentru o functionare continua autonoma de pana la 13 ore.

Si pe langa toate acestea, are suport pentru dongle-uri 3G, un feature minunat pentru momentele in care nu ai nici o alta solutie. Telefonul trebuie conectat la MobileLite alegand reteaua sa wireless. Mai apoi totul se seteaza foarte usor din aplicatia pusa de cei de la Kingston la dispozitie, disponibila in Google Play, App Store si Amazon Store. Din aplicatie putem conecta dispozitivul la o retea wireless pentru a putea avea o conexiune de internet chiar daca telefonul este conectat la reteaua wireless a lui MobileLite. Din aplicatie se pot configura foarte usor si alte aspecte ale dispozitivului, precum numele, vizibilitatea sau setarea unei parole. Mai ofera informatii despre baterie si firmware, si poate fi programat sa se auto-inchida dupa o perioada stabilita de catre utilizator. Poate face stream mai multor dispozitive deodata, poate citi FAT, FAT32, NTFS si exFAT, cantareste 171 de grame si ca fisiere poate reda MP3, WAV, M4V, MP4, JPG, TIF si PDF. Per total nu am gasit nimic in neregula cu acest dispozitiv, lucru care nu se intampla foarte des, drept urmare Zon@ il recomanda cu caldura!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button