TECHRSS PaginaDeMedia

Kingston KC3000 este un SSD extrem de rapid cu până la 4TB de stocare

Kingston a anunțat astăzi SSD-ul KC3000, noua generație cu standard PCIe 4.0 NVMe în format M.2 pentru desktop-uri și laptop-uri. Kingston KC3000 utilizează memorii 3D TLC NAND și un controller Gen 4×4 NVMe pentru utilizatorii care sunt  în permanentă căutare de viteză.

Folosind tehnologia Gen4, Kingston KC3000 oferă viteze de transfer de până la 7000MB/s atât la scriere cât și la citire și capacități de până la 4096GB . Astfel, utilizatorii pot ține pasul cu sarcinile de lucru solicitante și pot experimenta vitezele mari de transfer în activități solicitante precum redarea de conținut 3D sau crearea de conținut 4K.

KC3000 este construit folosind memorii de înaltă densitate 3D TLC NAND într-un format M.2 2280 care folosește interfața PCIe 4.0 pentru și mai multă viteză. Combinând performanța și rezistența, KC3000 integrează un radiator cu profil redus fabricat din aluminiu și grafen pentru a dispersa în mod eficient căldura și pentru a menține SSD-ul la o temperatură optimă de funcționare.

Kingston KC3000 este disponibil în prezent în capacități de 512GB, 1024GB, 2048GB și 4096GB 2. KC3000 este oferit cu garanție limitată de 5 ani și de asistență tehnică gratuită.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button