PC

Kingston Digital prezintă stick-ul USB cu cea mai mare capacitate de stocare din lume

Kingston Digital, Inc., divizia de memorii flash a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, a lansat dispozitivul de stocare USB DataTraveler Ultimate Generation Terabyte (GT), care dispune de cea mai mare capacitate de stocare din lume.

DataTraveler Ultimate GT oferă o capacitate de stocare de până la 2TB și o performanță USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0). Utilizatorii vor avea posibilitatea de a stoca o cantitate uriașă de date într-un dispozitiv de mici dimensiuni, inclusiv până la 70 de ore de conținut video 4K, pe un singur USB de 2TB*. DataTraveler Ultimate GT oferă o calitate superioară într-un design high-end, fiind protejat de o carcasă metalică fabricată dintr-un aliaj de zinc, pentru a rezista la șocuri. Dimensiunea compactă le oferă entuziaștilor tech sau utilizatorilor profesionali o soluție portabilă de stocare și transfer al fișierelor de mari dimensiuni. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați tabelul de mai jos sau următorul tabel de referință pentru capacități de stocare.

Cu DataTraveler Ultimate GT, le punem utilizatorilor la dispoziție o nouă modalitate de stocare a datelor într-un dispozitiv foarte ușor de gestionat. Noul dispozitiv reprezintă o continuare în materie de performanță a produselor Kingston, după lansarea stick-ului USB de 1TB din 2013. Prin dublarea capacității, utilizatorii pot stoca și transporta mult mai ușor cantități și mai mari de date”, a declarat Jean Wong, Flash business manager.

DataTraveler Ultimate GT va fi disponibil din februarie, cu capacități de stocare de 1TB și 2TB. Dispune de o garanție de 5 ani, suport tehnic gratuit și fiabilitatea specifică produselor Kingston. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.kingston.com.

Specificații tehnice Kingston DataTraveler Ultimate GT:

  • Capacități de stocare1: 1TB, 2TB

  • Viteză2: USB 3.1 Gen. 13

  • Dimensiuni: 72mm x 26.94mm x 21mm

  • Temperatură de operare: -25°C până la 60°C

  • Temperatură de stocare: -40°C până la 85°C

  • Garanție: 5 ani garanție cu suport tehnic gratuit

  • Compatibil cu: Windows® 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 (SP1), Mac OS v.10.9.x+, Linux v.2.6.x+, Chrome OSTM

*Pe baza Flash Memory Storage Chart

1 O parte din capacitatea afișată pe un dispozitiv de stocare Flash este folosită pentru formatare și alte funcții, prin urmare nu poate fi utilizată pentru stocarea de date. Ca atare, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea afișată pe produse. Pentru mai multe informații, accesați Ghidul Kingston pentru memorii Flash, la adresa kingston.com/flash_memory_guide.

2Viteza poate varia în funcție de hardware-ul, software-ul și gradul de utilizare al unității la care este conectat stick-ul.

3 Performanța USB 3.1 Gen 1 necesită un dispozitiv gazdă cu un port USB 3.0 sau 3.1.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

14 comentarii

  1. Alex Baboi No, amu ce sa zic si eu daca sunt tamplar de meserie?… Cititorule de almanahe cu calculatoare care esti tu 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button