TECHTech&IT

Kingston Digital lansează noile carduri microSD High Endurance

București – 3 aprilie 2019 Kingston Digital Europe Co LLP, divizia de memorii flash a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, a anunțat lansarea cardurilor microSD High Endurance. Cardurile sunt proiectate special pentru aplicații de scriere intensivă, precum cele ale camerelor de supraveghere, camerelor video auto și camerelor video de corp.

Aplicațiile cu procese de scriere intensivă au nevoie de niveluri înalte de fiabilitate și performanță. Cardurile microSD High Endurance de la Kingston oferă durabilitate, o capacitate de stocare mare și anduranță ridicată pentru a funcționa în concordanță cu specificațiile camerelor de supraveghere și camerelor video auto. Cardul microSD High Endurance poate stoca până la 20.000 de ore1 de video la o calitate 1080p HD.

Cardurile MicroSD High Endurance de la Kingston sunt proiectate și testate pentru utilizare în condiții dure, fiind capabile să funcționeze la temperaturi extreme și sunt rezistente la șocuri, apă și expunerea la raze X2. Cardurile microSD High Endurance reprezintă o soluție fiabilă de captare a momentelor cheie de-a lungul unei perioade lungi de timp, fără a exista riscul compromiterii sau pierderii datelor.

Probele video înregistrate de camerele de supraveghere și camerele video auto se pot dovedi foarte valoroase. Utilizatorii trebuie să aibă încredere în cardurile de memorie folosite. Acestea trebuie să fie proiectate să reziste în condiții extreme și să ofere soluții stabile de stocare a probelor video în momentele cheie,” declară Tiago Gomes, manager al diviziei de memorii Flash, Kingston EMEA. „Camerele video auto și sistemele de supraveghere la domiciliu devin din ce în ce mai comune. Odată cu lansarea cardurilor microSD High Endurance răspundem cererii tot mai mari de soluții de stocare pentru monitorizări video, oferind în același timp performanță sporită, înregistrare de calitate și fiabilitatea specifică produselor Kingston.”

Cardurile microSD High Endurance de la Kingston sunt disponibile la capacități de 32GB, 64GB și 128GB și oferă o garanție de doi ani, suport tehnic gratuit și fiabilitatea specifică produselor Kingston. Pentru mai multe detalii, vizitați www.kingston.com.

Specificațiile cardurilor microSD High Endurance:

 • Capacități3: 32GB, 64GB, 128GB
 • Performanțe4: Clasa de viteză Class 10, UHS-I U1
 • 32GB & 64GB – 95MB/s citire și 30MB/s scriere
 • 128GB – 95MB/s citire și 45MB/s scriere
 • Ore de funcționare:
 • 32GB – 5,000 ore
 • 64GB – 10,000 ore
 • 128GB – 20,000 ore
 • Dimensiuni: 11mm x 15mm x 1mm
 • Temperaturi optime de funcționare: -25°C până la 85°C
 • Garanție: 2 ani, cu suport tehnic gratuit

Cardul microSD High Endurance

Număr Serie

Capacitate

SDCE/32GB

32GB

SDCE/64GB

64GB

SDCE/128GB

128GB

1 Pe baza datelor interne de testare cu o capacitate de 128GB. Orele pot varia în funcție de dispozitivul folosit și de utilizare.

2 Certificare în baza standardului IEC/EN 60529 IPX7 pentru protecție împotriva submersiei continue la o adâncime de până la 1 metru și o durată de 30 de minute. Rezistă la temperaturi cuprinse între -25° C și 85° C. În baza standardului MIL-STD-883H, METHOD 2002.5. Protejat împotriva expunerii la razele X în baza standardului ISO7816-1.

3 Unele din capacitățile listate pe dispozitivele de stocare Flash sunt folosite pentru formatare și alte funcții și prin urmare, nu sunt disponibile pentru stocarea datelor. Astfel, capacitatea actuală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea indicată pe produse. Pentru mai multe informații, accesați ghidul de memorie flash Kingston la kingston.com/flashguide.

4 Viteza poate varia în funcție de dispozitivul folosit și configurația acestuia.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button