Tech&ITPCRSS PaginaDeMediaSecuritateTECH

Kingston anunta modelul DataTraveler 2000 de 128GB

Securitate next-level!

Kingston tocmai a anuntat un nou model de stick DataTraveler 2000 cu capacitate de 128GB. Aceasta unitate de stocare este speciala gratie interfetei de criptare pe baza de taste alfanumerice. Stick-ul vine dotat cu o tastatura care permite utilizatorilor sa securizeze datele cu ajutorul unui cod PIN format din litere sau numere. In acest fel, ofera un strat suplimentar de protectie. De asemenea, stick-ul are si o functie de blocare automata. Aceasta intra in actiune cand stick-ul este inlaturat necorespunzator.

In timp ce unitatile de stocare cu capacitate mica ofera propriile avantaje, unitatile criptate cu capacitate mare au devenit o necesitate, odata cu nevoia de a transfera fisiere mari si sensibile, pe masura ce oamenii au inceput sa lucreze de acasa. DataTraveler 2000 de 128GB se alatura familiei Kingston de unitati USB cu criptare, de mare capacitate, oferind utilizatorilor optiuni de securitate ce pot ajunge pana la un nivel militar. Oscar Escayola, Flash Business Manager, Kingston EMEA

DataTraveler 2000 este certificat FIPS 140-2 Nivelul 3 si ofera criptare AES pe 256 de biti la nivel militar. Acest model este proiectat pentru profesionistii din domeniul IT, intreprinderile mici si mijlocii, cat si pentru utilizatorii de corporatii. Criptarea se face la nivelul unitatii, fara nici o ruam a codului PIN in sistem. Unitatea este independenta de sistemul de operare, fiind usor de implementat in medii de lucru in care sunt utilizate mai multe dispozitive si sisteme de operare.

Kingston DataTraveler 2000 este disponibil in capacitati de stocare cuprinse intre 4GB si 128GB. Producatorul ofera o garantie de trei ani, iar suportul tehnic este gratuit in tot acest timp. Pentru mai multe informatii, puteti accesa pagina oficiala a produsului.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button