MORE

King’s Quest nu va fi un joc point-and-click

Noul joc din seria King’s Quest nu va fi un joc point-and-click ca si predecesorii sai, insa, acesta va ramane un adventure game, ne spune MacLean Marshall de la Activision. King’s Quest va fi lansat de catre Sierra, o companie „resuscitata” de catre Activision, datorita jocurilor lor digitale.

„Nu pot spune prea multe despre King’s Quest”, a declarat Marshall pentru Game Informer. „Tot ce pot sa zic este ca am vazut jocul, si ca nu e un joc point-and-click. Dar e supertare!”

Marshall a descris cateva proiecte ce s-ar putea materializa la Sierra. „Ar putea fi remake-uri HD ale vechilor jocuri Sierra sau reimaginari ale titlurilor lor mai vechi. Poate un IP nou care nu are nimic de-a face cu vechiul brand Sierra”. Adica…de toate, si nimic exact!

Motivul exhumarii lui Sierra, conform lui Marshall, este cresterea in popularitate a jocurilor indie si nevoia de a avea un brand specializat pe titluri digitale. ” Studio-ul a fost suspendat, si nu stiam ce sa facem cu el”, a spus Marshall. „Apoi, cu trecerea anilor, toti si-au pus ochii pe miscarea indie. A mai contat si faptul ca aveam un brand „nostalgic”, cunoscut de toti gamerii de diferite varste. Am vrut sa ne si extindem portofoliul digital. „

Noul King’s Quest este dezvoltat de studioul The Odd Gentlemen, jocul urmand probabil a fi lansat in 2015. Geometry Wars 3 : Dimensions, un alt titlu Sierra, va fi lansat mai tarziu in acest an.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close