MORE

King’s Quest nu va fi un joc point-and-click

Noul joc din seria King’s Quest nu va fi un joc point-and-click ca si predecesorii sai, insa, acesta va ramane un adventure game, ne spune MacLean Marshall de la Activision. King’s Quest va fi lansat de catre Sierra, o companie „resuscitata” de catre Activision, datorita jocurilor lor digitale.

„Nu pot spune prea multe despre King’s Quest”, a declarat Marshall pentru Game Informer. „Tot ce pot sa zic este ca am vazut jocul, si ca nu e un joc point-and-click. Dar e supertare!”

Marshall a descris cateva proiecte ce s-ar putea materializa la Sierra. „Ar putea fi remake-uri HD ale vechilor jocuri Sierra sau reimaginari ale titlurilor lor mai vechi. Poate un IP nou care nu are nimic de-a face cu vechiul brand Sierra”. Adica…de toate, si nimic exact!

Motivul exhumarii lui Sierra, conform lui Marshall, este cresterea in popularitate a jocurilor indie si nevoia de a avea un brand specializat pe titluri digitale. ” Studio-ul a fost suspendat, si nu stiam ce sa facem cu el”, a spus Marshall. „Apoi, cu trecerea anilor, toti si-au pus ochii pe miscarea indie. A mai contat si faptul ca aveam un brand „nostalgic”, cunoscut de toti gamerii de diferite varste. Am vrut sa ne si extindem portofoliul digital. „

Noul King’s Quest este dezvoltat de studioul The Odd Gentlemen, jocul urmand probabil a fi lansat in 2015. Geometry Wars 3 : Dimensions, un alt titlu Sierra, va fi lansat mai tarziu in acest an.

Tags

Andrei Ene

Redactor Gaming

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close