Gaming

King’s Quest ii are ca actori vocali pe Christopher Lloyd si Zelda Williams

Pentru multi nostalgici, King’s Quest este unul dintre jocurile din epoca de aur a PC-ului, jocuri cu care multi si-au pierdut sute de ore si au trait momente de neuitat. Iar faptul ca Activision a preluat de la Siera drepturile si lucreaza la un nou King’s Quest a venit ca o veste buna. Ei bine, astazi avem ceva noi informatii cu privire la titlu.

Noul King’s Quest, dezvoltat de studioul Odd Gentlemen, pare ca lucreaza destul de strans cu nume mari de la Hollywood, doua dintre acestea fiind Cristopher Lloyd in rolul varstinicului King Graham, iar Zelda Williams… un  fierar. De asemenea distributia il include si pe Wallace Shawn, criminalul genial din „The Princess Bride”. In echipa de actori vocali, gamerii il vor mai intalni si  pe veteranul lumii jocurilor video Josh Keaton, Maggie Elizabeth Jones din „We Bought a Zoo”, si Tom Kenny  vocea lui „Spongebob Sqarepants”.

Firul povestii a fost descoperit in ultimul jurnal video numit „Voicing a Modern Classic”, care ne arata  o parte din minunatele imagini ale gameplay-ului. Noul King’s Quest a fost anuntat anul trecut, dar este destul de clar ca va fi o aventura palpitanta la fel ca si originile sale. Activision a declarat in luna August ca nu va fi un  point-and-click game. Primul dintre cele cinci capitole planificate este asteptat în cursul acestui an. De asemenea dragul nostru Wes Fenlon a vazut jocul la GDC in acest an, si cu aceasta ocazie si-a reaprins interesul pentru un astfel de titlu.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button