PC&Consoles

King’s Quest este acum gratuit

Seria de jocuri King’s Quest a fost inviata acum ceva vreme de Activision, sub marca Sierra. Primul episod chiar a avut parte de un reivew pe Zon@ IT si poate fi jucat acum gratuit.

Activision si Sierra au luat decizia ca primul episod din seria King’s Quest sa nu mai aiba un pret. Pana acum, jocul era disponibil pentru 10 dolari/euro. Oricine este interesat sa il joace poate accesa Capitolul 1: A Knight to Remember poate gasi jocul pe Steam, gratuit.

Pretul colectiei a fost schimbat pentru a reflecta situatia. Astfel, n loc de 40 de euro, acum costa doar 30 de euro. In acest pret primiti toate celelalte episoade, de la 2 la 5, si epilogul seriei, care as putea sa jur ca nu facea parte din colectie cu un an in urma.

King’s Quest era, pe vremuri, o serie de jocuri de aventura foarte mare, acoperind personaje multiple si locatii numeroase. Varianta reimaginata a seriei merge pe aceeasi idee, dar pare ca incearca sa faca personajul principal mai asemanator cu Guybrush Threepwood din motive necunoscute.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button