Gaming

King’s Quest continuă anul acesta

Jocurile de aventură episodice din seria King’s Quest vor continua anul acesta. Studioul The Odd Gentlemen anunță că partea a doua a poveștii va fi disponibilă până la sfârșitul acestui an, însă fără a fi specificată o dată exactă.

King’s Quest: Rubble Without a Cause reia povestea aproximativ de unde a rămas, cu Graham fiind deja rege, și încercând să negocieze dificultățile vieții de monarh într-un regat unde goblinii au început să răpească oameni și să fure saltele.

În termeni de stil de joc, Rubble Without a Cause se va inspira din cel de-al treilea joc din seria veche, cel care începea cu o limită de timp foarte strictă, care cu siguranță a provocat mulți oameni să îl rejoace, sau să renunțe cu totul.

Considerând că The Odd Gentlemen nu poate oferi o dată de lansare mai exactă pentru partea următoare din King’s Quest decât „până la finalul anului”, pare destul de probabil că nu vom vedea toate cele cinci episoade prea curând. Dezvoltarea lor cu siguranță necesită foarte mult timp, dar o parte din public parcă a început să ducă dorul vremurilor când anunțul lansării unei serii de aventuri episodice însemna că primeam câte un joc nou aproape în fiecare lună.

[VG24/7]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button