GamingPC&ConsolesȘtiri IT

King’s Bounty 2 a fost anunțat

Nu cred că mai apare Lina în ăsta

La mai bine de un deceniu după ce a fost lansat, King’s Bounty The Legend primește în sfârșit o continuare în toate regula. Nu o extensie generoasă, de sine stătătoare, ca Armored Princess, nu un expansion cum a fost Crossworlds, nu o reciclare a vechilor idei precum Warriors of the North sau Dark Side, ci un King’s Bounty 2.

Jocul se află în dezvoltare la 1C Entertainment și va fi disponibil anul viitor. Avem parte până și de un trailer ce ar trebui să pară complet străin celor familiari cu jocul, pentru că nu prea arată a King’s Bounty.

Pe lângă schimbarea stilului grafic și a tonului, avem parte de numeroase modificări la partea de gameplay. Acum explorați lumea din perspectiva thrid person, nu una în stil Heroes of Might and Magi, iar luptele au fost modificate și ele. În loc să comandați unități individuale cu un număr menit să reprezinte cantitatea lor, veți controla echipe cu unități multiple, pe care le veți clădi pe parcursul timpului. Iar câmpurile de bătălie vor fi acum pline de obstacole și deformări de teren, aducând ceva mai multă varietate tactică. Aveți parte și de un sistem ce ține cont de linia de vedere a unităților.

Povestea promite să fie oarecum neliniară, deciziile jucătorilor afectând evenimentele. Evenimente ce țin de apariția unei molime în regat ce pare să transforme lumea în zombies.

Personal, ca un mare fan al lui The Legend și Armored Princess, pot să spun că orice entuziasm am avut pentru acest joc în momentul în care am auzit de el a cam fost tăiat de trailer-ul de mai sus. Arată complet paralel cu spiritul acelor două jocuri, iar narațiunea sună ca o parodie, doar că nu este una.

[Gematsu]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button