GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Kingdom Come Deliverance va primi suport pentru mod-uri

În sfârșit, ceva care să îl facă să meargă și mai greu

Kingdom Come Deliverance este un joc celebru pentru două lucruri: arcași ce au învățat să lupte de la Liu Kang și faptul că va îngenunchea orice placă video modernă. Este noul „poți rula Crysis?”, în mare parte pentru că este bazat pe motorul CryEngine. Iar în curând probabil va fi și mai greu de rulat, fiindcă primește suport pentru modificări.

Conform declarației lui Tobias Stolz-Zwilling, PR manager al studioului Warhorse, suportul oficial pentru modificări este acum în dezvoltare și va fi lansat în viitorul apropiat. Va putea fi accesat prin Steam Workshop și veți avea parte chiar de unelte ce vă permit să creați propriile misiuni. Asta se va întâmpla doar pe PC, deocamdată, urmând ca posibilitatea de a vedea modificări și pe alte platforme să fie discutată.

Cu această ocazie a fost discutat și faptul că jocul nu prea are asediile epice promise pe Kickstarter. Motivul este simplu, cam același pentru care toată lumea care a ales CryEnigne a ajuns să regrete enorm de mult această decizie. Motorul nu suporta așa ceva. Din păcate, tot acest motor va fi folosit și pentru continuare, deoarece au lucrat foarte mult la unelte ce ajută mult la producția jocului, ce nu prea pot fi portate pe un alt motor. Și atunci înseamnă asta că nu vom avea parte de bătălii epice vreodată? Greu de spus, depinde cât timp și câte resurse pot investi pentru a rescrie părți însemnate din motor, la fel cum au făcut Piranha Games și Cloud Imperium Games, după ce și-au dat seama cât de groaznice puteau fi anumite aspecte ale lui CryEngine.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button