MORE

Kingdom Come Deliverance se apropie de Beta

Kingdom Come: Deliverance este un joc foarte ambitios, un RPG medieval fara pic de magie in el, care tinde pe cat de mult se poate catre realism. Se afla de ceva timp in stadiul Alpha, iar de la inceputul anului viitor ar trebui sa va pregatiti pentru Beta.

Pana in primavara lui 2016, Kingdom Come va avea la un loc toate elementele sale de gameplay principale si povestea. Va fi jucabil, inca intr-o varianta neterminata, dar cu o harta de trei ori mai mare ca cea curenta, cu un arsenal extins, asedii, batalii la scara larga, si multe, multe altele.


Studioul Warhorse a mai detaliat si cateva componente noi care au fost implementate recent in joc, precum sistemul de crima si pedeapsa, care va permite jucatorilor sa jefuiasca si sa omoare pe oricine vor, si sa se confrunte cu inevitabilele consecinte.

De asemenea, nu ar fi un joc modern daca nu ar avea un caine. Asa ca Warhorse lucreaza acum la implementarea unuia in Kingdom Come: Deliverance, un Alaunt, o rasa care acum nu prea mai exista, dar care era destul de des intalnita in era medievala.

O varianta completa, finala, a jocului va fi disponibila spre finalul anului viitor.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close