GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Kingdom Come Deliverance poate fi jucat gratuit chiar acum

Un week-end de medievalat nu strică

Dacă iarăși nu aveți ce să jucați la acest sfârșit de săptămână, atunci aveți parte de o promoție foarte bună pe Steam în acest moment. Kingdom Come Deliverance poate fi jucat gratuit până luni. 

Probabil vă spuneți „Stai puțin, ăsta nu este un joc de singleplayer, în loc să fie o chestie de multiplayer cu o perioadă nedefinită a experienței? Nu îl pot pur și simplu termina într-un week-end?”. Iar răspunsul va fi, probabil da, dar luni ar trebui să fii la muncă sau la școală, nu leșinat în fața PC-ului.

Puteți să butonați de zor această aventură medeivală excelentă, și doar ocazional veți avea ceva probleme legate de câte un bug pe ici și colo, și de faptul că are cerințe de sistem ce fac un 2080 Ti să transpire la 1080p.

Totuși, veți avea parte de un joc bunicel, ce încearcă să ofere o mostră din viața medievală de altă dată. O viață ce implică foarte, foarte mult chin, armate invadatoare, dar nu și bătălii super-epice, fiindcă nu prea poți face asta în CryEngine.

Dacă vreți să nu leșinați jucându-l, și să continuați aventura după ce dormiți, jocul mai este și la preț redus acum. 15 dolari pentru varianta de bază, și 30 de dolari cu tot cu DLC-urile. Unul din DLC-uri adaugă noi personaje jucabile și un câine ce te va urmări pe parcursul aventurii.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button