PC&Consoles

Kingdom Come Deliverance ar putea fi amanat din cauza consolelor

Studioul Warhorse anunta ca Deliverance ar putea sa nu mai fie lansat in aceasta vara pentru PC.

Explicatia este ceva mai diferita fata de traditionalul „nu este gata”. Studioul este in acest moment in negociere cu un publisher, care se va ocupa de vanzarea jocului in magazine, ceva de care Deliverance ar avea nevoie pentru a avea succes, in special pentru ca este intentionata si o varianta pentru console.

Acest publisher ar putea impune o clauza contractuala de lansare simultana a jocului pe PC si pe console, ceea ce prezinta o mica problema, pentru ca varianta de PC va fi gata la vara, iar cea pentru console inca este departe de a fi terminata.

Ca urmare, varianta de PC a jocului va trebui amanata, in cazul in care publisher-ul momentan anonim prefera o lansare simultana a lui Kingdom Come Deliverance pe toate platformele.

Kingdom Come: Deliverance a fost finantat initial prin Kickstarter si este primul dintr-o serie de jocuri, produse de studioul Warhorse Studios, care prezinta o abordare diferita a RPG-ului medieval traditional. Este lipsit de magie, nu exista lucruri fantastice in el, nici licori, nici orci. Este un simulator medeival cu un sistem de lupte corp la corp care se anunta ca va rivaliza lejer cu Chivalry si cu o lume vie care reactioneaza la actiunile tale.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button