GamingRSS PaginaDeMedia

King Arthur: Knight’s Tale – legenda se rescrie intr-un RPG turn based

Cei de la Neocore Games pregatesc un joc ceva mai special, story-wise. Dezvoltatorii vor lansa un RPG in sistem turn-based inspirat de celebrele legende arthuriene. Doar ca roata se intoarce, si iata de ce.

King Arthur: Knight’s Tale te pune de data aceasta in rolul lui Mordred. Istoric vorbind, Mordred este nepotul obraznic al Regelui Arthur. Doar ca, pentru acest joc, Mordred este protagonistul pe care TU il vei ajuta sa il omoare pe Arthur.

Daca miturile arthuriene il aveau ca erou si intruchipare a justitiei pe Arthur, titlul produs de Neocore il aduce in prim-plan pe Mordred intr-o rasturnare de situatie interesanta. Avalon are nevoie de un erou, iar aici intervine…Mordred, alaturi de Cavalerii Mesei Rotunde. Iar Lady of the Lake le incredinteaza misiunea de a-l capaci pe bietul Arthur.

Ca si gameplay, e de datoria ta sa formezi o forta de lupta de pana la 30 de eroi. Eroii aceia nu sunt nici ei niste sfinti. Se pot razgandi si te pot trada, daca se plictisesc sau daca nu le place cum gestionezi tu lucrurile.

Si, ca un RPG party based care imi aminteste oarecum de Dragon Age, iti poti echipa eroii cu diverse abilitati si echipamente. Ii poti trimite singurei in misiuni, dar ai grija la ce decizii iei. Desi Mordred este by default un personaj negativ, poti inclina balanta in favoarea ta. Daca faci alegerile morale potrivite, ai parte de bile albe.

King Arthur: Knight's Tale

Pe langa lupta cu bete, va trebui sa administrezi si Camelotul, sa il fortifici si sa descoperi noi upgrade-uri pentru ostenii tai. Explorarea aduce putin cu XCOM, dar este mult mai stufoasa, avant in vedere natura alegerilor morale si gestionarea echipamentului si a resurselor.

Imi aduc aminte ca ultimul joc produs de Neocore pe care l-am butonat a fost Incredible Adventures of Van Helsing, un hack and slash simpatic. De accea, sunt curios de modul in care se va prezenta King Arthur: Knight’s Tale. Producatorii au ales metoda Kickstarter pentru a-si finanta dezvoltarea. Umbla vorba ca stadiul actual ii permite sa fie jucat si deja se afla supus unui development constant.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button