PC

Kim Dotcom nu se dă bătut si lucreaza deja la un competitor pentru Mega!

Kim Dotcom nu se dă bătut. Deși Mega, bine cunoscutul site pentru file hosting, a fost și el închis, urmând soarta lui Megaupload, dar creatorul lor, un „politician” din Noua Zeelandă de origine americană, plănuiește să lanseze un nou sistem de file-sharing bazat pe cloud.

Visul său este pe cât se poate de serios, ba mai mult, Dotcom susține că noul lui proiect va fi la un alt nivel față de Mega, deoarece vrea să creeze un site asemănător Wikipedia, unde lumea să-și poată găzdui fișierele complet gratuit, să nu fie limitați de spațiu și să aibă siguranța că tot ce urcă în cloud va fi criptat ulterior pentru a evita scurgeri de date importante.

Cât despre Mega, Kim a declarat că acum este deținut de guvernul Noii Zeelande după ce a fost preluat de la un investitor chinez care cumpărase suficiente acțiuni pentru a deține întregul site, iar din acest motiv el nu mai are încredere în vechiul său site, care nu îi mai aparține. Era normal ca fiind gata să pună în picioare un nou competitor ce se vrea mult mai bun din toate punctele de vedere, Kim Dotcom să îndepărteze lumea de Mega, dar poate chiar vom asista la cel mai bun și cel mai mare website de file-sharing din istoria internetului?

Totusi, Kim in ultima perioada a facut greseala dupa greseala, riscand sa isi piarda toata averea in aceste cruciade personale pe care le duce. Este foarte posibil ca acest proiect sa fie chiar ultimul, daca Kim nu isi fixeaza atentia doar pe un singur scop, nu pe mai multe, asa cum a facut in trecut. Ramane de vazut.

Articole asemanatoare

Back to top button