MORE

Killing Floor 2 primeste microtranzactii, publicul se supara

Dezvoltatorii de FPS-uri cooperative par sa incerce sa obtina un fel de combo in ultima vreme, pentru ca dupa Payday 2, Killing Floor 2 a primit micro-tranzactii, iar publicul nu a fost foarte multumit.

Motivul principal pentru care fanii lui Killing Floor 2 sunt nemultumiti este ca jocul nu a fost inca scos din Early Access, inca nu este complet, dar a primit deja micro-tranzactii.

Dezvoltatorul si-a aparat decizia printr-un mod destul de logic. Jocul nu este inca gata, inca mai au nevoie de feedback pentru a determina ce merge si ce nu, asa ca are sens sa introduca acum componenta de micro-tranzactii, si sa o modifice in functie de ce feedback primesc.

Momentan, sistemul de micro-tranzactii este in esenta acelasi ca al lui Counter Strike Global Offensive. La finalul unui meci vor pica ori obiecte cosmetice pe care le poti folosi, ori cutii cu obiecte cosmetice pentru a caror deschidere ai nevoie de chei care pot fi cumparate de la producator.

Pe viitor, producatorul intentioneaza sa adauge alte tipuri de arme, care includ elemente noi de gameplay, precum cele de la Team Fortress 2. Dar, exista o diferenta clara fata de varianta clasica a lui Team Fortress 2. Acest continut va fi comun pentru tot jucatorii prezenti intr-o sesiune. Daca unul din participanti are o arma scoasa dintr-o cutie, atunci toti cei prezenti in sesiune o vor putea folosi.

[Eurogamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close