GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Killing Floor 2 poate fi jucat gratuit în acest weekend

Shooter-ul first person produs de Tripwire Interactive, Killing Floor 2, poate fi jucat gratuit pe Steam de acum și până marți, 25 iunie. Weekend-ul gratuit pornește odată cu evenimentul Back & Kickin ‘Brass, care adaugă un nou mod, hartă și arme, și care va rula până pe 31 iulie. Ca de obicei în cazul weekend-urilor gratuite Steam, dacă vă place jocul și doriți să continuați să îl jucați, îl puteți achiziționa cu o reducere de 67% pentru a îl păstra în librăria proprie după sfârșitul săptămânii, păstrând orice progres pe care l-ați făcut.

Back & Kickin ‘Brass adaugă un nou mod de joc denumit Objective, în care jucătorii trebuie să învingă valuri de dușmani, în timp ce îndeplinesc și obiective specifice, cum ar fi livrarea unui obiect de la un punct de pe hartă la altul. De asemenea, adaugă o nouă hartă, Steam Fortress, care este compatibilă cu modurile de joc Survival, Weekly, Endless și noul mod Objective. Evenimentul mai aduce și noi arme, cum ar fi Squealer Seal, care lansează harpoane explozive.

Lansat pentru prima dată în 2016, Killing Floor 2 preia povestea primului joc, în care un om de știință nebun a lansat o armată de soldați clonați în Marea Britanie. Câteva luni după evenimentele din acel joc, ciuma lui Zeds s-a răspândit în jurul lumii, cauzând haos global. Cea mai mare parte a acțiunii constă în confruntarea cu valuri de inamici, adesea culminând cu un boss.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button