MORE

Killing Floor 2 este gratuit in week-end

Fanii jocurilor cu zombies, mutanti si creaturi felurite care pot fi rupte in bucati, ciopartite si transformate in balti de pasta fina rosiatica se pot bucura in acest week-end de Killing Floor 2, pentru ca va fi gratuit pe Steam.

Tripwire Interactive anunta ca de acum si pana duminica seara veti putea descarca Killing Floor 2 de pe Steam, si ca il veti putea juca nestingheriti cu straini, prieteni, inamici si ocazionala pisica adormita pe o tastatura. Jocul nu va ramane pe contul vostru de luni incolo, asa ca va trebui sa il cumparati daca vreti sa il mai jucati si saptamana viitoare.

Prin coincidenta, Killing Floor 2 este acum la pret redus, costand numai 13.40 de euro, in loc de 20 de euro, in cazul in care chiar vreti sa il cumparati.

Killing Floor 2 s-a aflat recent intr-un micut scandal, din cauza adaugarii de micro-tranzactii, dar tot este un joc grozav… pentru cei care tare vor sa rupa in bucati valuri peste valuri de creaturi intunecate si infioratoare folosind un arsenal variat si in egala masura de bizar.

Jocul ar trebui sa fie deja in lista voastra de jocuri de pe Steam, dar daca nu apare, dati click pe link-ul de mai jos si apasati butonul de Play Now.

[Steam]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close