PC&Consoles

Killing Floor 2 este gratuit in week-end

Este timpul sa ascutiti katana si drujba, pentru ca aveti la ce sa le folositi in week-end. Killing Floor 2 este gratuit in acest moment pe Steam si va fi disponibil pentru urmatoarele doua zile.

Veti putea sa il descarcati in acest week-end, sa il instalati si sa il jucati dupa bunul plac. Killing Floor 2 nu va ramane atasat de contul vostru dupa aceasta data, asa ca va trebui sa il cumparati daca vreti sa continuati aventura.

In acest joc puteti controla unul din mai multe personaje in lupte cooperative cu alti jucatori impotriva unor hoarde nenumarate de monstri sinistri.

Killing Floor 2 aduce o varietate de imbunatatiri peste predecesorul sau, precum lupte corp la corp mai complexe, personaje mai diverse, harti mai variate si numeroase alte noutati tehnologice. Jocul a fost in cea mai mare parte foarte bine primit de comunitate, dar in ultima vreme se pare ca producatorul nu prea tine cont de feedback, in acest moment pana si oameni cu mai bine de 1000 de ore in Killing Floor 2 avand o opinie negativa despre directia in care se indreapta jocul.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button