MORE

Killing Floor 2 are de toate, inclusiv actiune non-stop!

Killing Floor a fost numit o alternativa a saracului la Left 4 Dead, cu toate ca acest titlu a aparut cu mult inainte ca Left 4 Dead sa fie mentionat de Valve. Killing Floor 2, urmatorul titlu din serie si cel mai nou joc Tripwire are de toate. Inclusiv actiune non-stop!

In acest moment putem alege dintr-o sumedenie de jocuri survival horror, piata fiind suprasaturata de acest gen. Avem CoD zombies, ZMR, Left 4 Dead si lista este extrem de lunga. Killing Floor, cu toate ca nu este cel mai bun, dar nici cel mai prost, are o armata de fani hard core care joaca titlul si in ziua de astazi.

Acum ca avem Killing Floor 2 oficial in productie, cateva developer diaryes au fost publicate, jucatorii putand sa isi dea seama cam ce ii asteapta in acest titlu. Adica, violent, grafic, anatomic corect, cu un arsenal mai mare si mai ales mai multi monstri. Pentru a cita unul dintre producatori: ” Killing Floor 2 are gloante, lame si sange din abundenta”. Ce sa mai, visul oricarui gamer si cosmarul oricarui politician pus pe criticat natura violenta a jocurilor.

Tripwire au implementat un nou sistem de gore, tocmai pentru a-ti putea spulbera inamicii pe ecran dupa bunul plac, putand acum sa ii imprastii in bucatele mici. Pentru a cita inca odata: „Pe fiecare inamic care este taiat sau spulberat de un glont se va vedea impactul, modul in care a fost taiat si cat de adanca este rana, acestea reflectand actiunile exacte ale jucatorului.”

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button