PC&Consoles

Killer Instinct va avea cross-play pe Steam cu Windows 10 și Xbox One

În urmă cu aproape 3 luni, Microsoft a anunțat că Killer Instinct, jocul de lupte care până nu demult a fost exclusiv pentru Xbox One iar mai apoi și pentru Windows Store, va ajunge pe Steam mai târziu în acest an. Acest lucru încă nu s-a întâmplat, dar avem totuși un update legat de această știre.

Rukari „rukizzel” Austin, managerul comunității de jucători, a anunțat recent printr-o postare pe forumurile jocului că, atunci când Killer Instinct va fi lansat pe Steam, această versiune a jocului va putea fi jucată în cross-play cu edițiile de pe Windows Store și Xbox One.

Când veți descărca ultimul update de conținut pentru Killer Instinct, dacă nu ați făcut asta deja, cu siguranță veți observa ceva ciudat, așa că dorim să vă avertizăm despre ce e vorba înainte de a afla din alte surse. Ascuns în acest update este un buton care va activa o anumită funcție pe care ați tot cerut-o, iar funcția este într-adevăr cross-play!

Da, acest mesaj este confirmarea faptului că jucătorii de Killer Instinct de pe Xbox One sau Windows 10 vor putea să joace cross-network inclusiv cu jucătorii de pe Steam, și suntem super entuziasmați că avem posibilitatea să vă oferim această funcție atunci când Killer Instinct va fi lansat pe Steam în următoarele săptămâni.

Pentru că această opțiune este încă în faza de testare, s-ar putea să nu fie mereu accesibilă, dar acest lucru „nu va avea niciun impact asupra capacității de a juca cu alții de pe aceeași platformă sau între jucătorii de pe Xbox și cei de pe Windows 10„, a mai adăugat Austin.

Din păcate, nu a fost oferită încă data exactă când Killer Instinct va ajunge pe Steam, dar Austin a spus totuși că se va întâmpla în următoarele săptămâni. Pe măsură ce data lansării se va apropia vom avea mai multe detalii.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button