MORE

Killer Instinct soseste in martie, exclusiv pentru Windows 10.

Varianta de PC a lui Killer Instinct va sosi anul acesta, in luna martie, conform lui Adam Isgreen, Creative Director al proiectului. Jocul va fi disponibil in varianta sa cea mai noua, Season 3, care adauga un nou mod de tutorial, personaje noi, echilibrari pentru luptatorii existenti si multe altele, dar exista un mic impediment pentru cei care abia asteapta sa il joace.

Killer Instinct va fi lansat pe PC exclusiv pentru sistemul de operare Windows 10. Asta inseamna ca daca aveti Windows 7 sau Windows 8 si in continuare refuzati sa treceti la noul sistem de operare, nu il veti putea juca.

Vestea nu ar trebui sa fie prea socanta, deoarece Fable Legends va merge pe exact aceeasi cale. Jocul va fi disponibil doar pentru cei care au sistemul de operare Windows 10.

Microsoft continua, astfel, clasica traditie de a isi aminti ca Windows este o plaforma de jocuri doar cand incearca foarte mult sa popularizeze o varianta noua. Data trecuta cand asta s-a intamplat a fost cu Windows Vista, prin lansarea lui Halo 2 si Shadowrun. Atunci nu s-a terminat prea bine.

Dar cel putin in sfarsit veti putea juca un Killer Instinct pe PC, fara nevoia de a recurge la un emulator.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button