PC&Consoles

Killer Instinct se apropie: Cerinte de sistem

Killer Instinct, unul din jocurile de lupte care nu este Street Fighter (da, aceasta specie exista, chiar daca este rara), este pe cale sa ajunga pe PC. Microsoft anunta ca va fi disponibil in ziua de 29 martie, in varianta sa din Season 3, cu tot continutul de pe varianta de Xbox One.

Iar cu aceasta ocazie, si-au facut aparitia si cerintele de sistem ale jocului.

Acestea sunt:

Minime

  • OS: Windows 10 pe 64 biti
  • CPU: Intel Core i5-750 @ 2.67GHz sau AMD Phenom II X4 965 @ 3.4GHz
  • RAM: 4GB
  • Video: GeForce GTX 480 sau Radeon HD 5850
  • DirectX: 11

Recomandate

  • CPU: Intel Core i5 4670K @ 3.4GHz sau AMD FX-4300 @ 3.8GHz
  • RAM: 8GB
  • Video: GeForce GTX 670 sau Radeon HD 7950

Merita subliniate doua lucruri foarte importante din aceasta listare a cerintelor de sistem. Primul este ca jocul necesita doar DirectX 11, si totusi, necesita Windows 10. Aceasta situatia evoca mult prea mult incidentul Vista-Halo 2, fiind o limitare impusa doar pentru a restrictiona accesul celor care refuza sa treaca la noul OS, chiar daca nu ii costa nimic sa o faca. Asa ca va puteti astepta sa il descarcati de pe Windows Store.

Al doilea lucru important de mentionat este ca cerintele recomandate indica un procesor AMD FX-4300, care este excesiv de ieftin in comparatie cu un i5 deblocat Haswell. Aici e cam bizara situatia, am putea avea unul din acele cazuri rare in care un joc a fost programat in asa fel incat sa foloseasca particularitatile arhitecturii Bulldozer pentru performanta mai buna. Asta sau jocul depinde foarte mult de GPU, si practic ar merge superb si pe un i3.

Mai am si o veste nu tocmai buna, jocul este portat de Iron Galaxy, cei care au maltratat sever Batman Arkham Knight. Dar cel putin Killer Instinct va fi gratuit.

[Ultra Combo]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button