PC&Consoles

Killer Instinct ajunge pe Steam

În cazul în care nu știați, Killer Instinct a fost lansat acum patru ani pe Xbox One/PC și este un joc de lupte amuzant. Poți chiar să snopești în bătaie un dinozaur cibernetic cu un Battletoad. Dar pe PC ești limitat la a folosi varianta de Windows Store, echivalentul la a te înjunghia cu o furculiță înainte de a lua masa de prânz.

Există acum o veste bună pentru fanii acestei serii și a genului în general. O variantă a noului Killer Instinct va fi lansată anul acesta pe Steam. Jocul foarte probabil va funcționa ca unul tradițional, nu cred că Valve se va apuca de vândut aplicații în forma UWP. Data exactă pentru lansare încă nu a fost lansată.

Detalii suplimentare nu sunt deocamdată disponibile despre cum exact va fi vândut. Killer Instinct are în mod normal o structură mai asemănătoare cu cea a unui MOBA. Ai personaje gratuite pentru o perioadă limitată de timp, într-o variantă „Free” a jocului, iar apoi poți să cumperi varianta definitivă, ce conține 26 de personaje. Unele sunt din seria Killer Instinct, altele sunt luate din diverse francize Microsoft, cum ar fi: Battletoads, Halo și Gears of War. Din păcate, Master Chief nu este în joc deocamdată.

Rămâne acum întrebarea logică. Dacă nu mai este bazat pe UWP, asta înseamnă că acest joc de Windows 10 va funcționa pe Windows 7 în varianta sa de Steam?

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button