Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kickstarter-ul pentru Grip a fost anulat

/
/
/

Studioul Caged Element anunță anularea campaniei de finanțare pentru Grip. După câteva săptămâni petrecute pe Kickstarter, era clar că nu va fi atinsă suma de 500 de mii de dolari, așa că au renunțat la această metodă pentru strângerea fondurilor necesare producției jocului.

În schimb, finanțarea lui Grip se va produce direct prin Steam Early Access. Caged Element a promis că în ziua de 30 noiembrie, anul acesta, vor face disponibil pe serviciul de distribuție digitală o variantă jucabilă a lui Grip. Una din criticile aduse la adresa campaniei de Kickstarter era că deși jocul arată foarte bine, nu exista nimic palpabil pentru cei donatori să testeze.

Grip va fi disponibil inițial cu un tip de mașină și doar un traseu cu un timp variabil al zilei. Pe lângă asta mai este inclus un teren de joacă unde pot fi distruse diverse obstacole, folosind trei arme și două power-ups. Multiplayer nu va face parte din varianta inițială, dar vor exista curse cu AI și numeroase modificatoare care permit alterarea caracteristicilor evenimentelor, precum dublarea puterii motoarelor, muniție nelimitată sau arme mai potente.

Cei care vor să cumpere deja Grip, și să primească acces la el în noiembrie, pot face precomandă pentru 16 dolari. Fanii lui Rollcage cu siguranță vor profita de ocazie.

[Caged Element]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar