TECH

Kickstarter Gold cheamă înapoi creatorii de succes

Serviciul de finanțare publică Kickstarter a venit cu o idee destul de neașteptată. A inițiat o campanie prin care cheamă înapoi creatorii proiectelor de succes, prin Kickstarter Gold.

De ce? Nu prea este clar deocamdată, probabil compania încearcă să sublinieze că platforma încă mai poate fi folosită de oameni normali pentru a realiza idei bune.
Așa că pe Kickstarter Gold veți găsi până la finalul lunii iulie lucruri precum un joc de masă construit pentru a preda limba chineză și numeroase alte proiecte de la 65 de creatori. Mai găsiți și un album de muzică pentru pisici… fiindcă albumul precedent a avut succes pe Kickstarter.

Oferta de-a reveni prin Kickstarter Gold nu a fost făcută chiar pentru creatorii celor mai profitabile campanii de finanțare. Nu de alta, dar Pebble ocupă 3 locuri din top 10, iar compania nu mai există. Ca să nu mai spun de Ouya, ce s-a dovedit a fi un eșec lamentabil, ceva ce trebuia să fie evident încă de la început.

Sporirea vizibilității pentru creatorii care și-au dovedit în trecut talentul și competența nu este o idee rea, dar faptul că Kickstarter Gold este disponibil doar pentru o perioadă limitată face totul să pară cam ciudat. Totuși până în luna august am putea vedea câteva câteva idei interesante.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button