GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

KFC intra in lumea jocurilor video

Banii sa curga, ca asocieri ciudate au mai fost si-n trecut

Incercarile dubioase ale celor de la KFC de a intra pe piata de gaming continua. Recent, compania a gazduit o competitie numita „World Cup of Games” pe retelele de socializare, rugand fanii paginii sa voteze jocul favorit. Cu aproape 100 de mii de voturi, castigatorul a fost Rainbow Six Siege, fiind ales peste Minecraft in runda finala. Dupa ce competitia s-a incheiat, contul de Twitter al KFC Gaming a spus ca „rezultatele au fost imense… aparent va trebui sa punem la bataie un premiu pentru familia R6 Siege.”

Pana acum avem o idee despre ce ar putea fi, mai ales ca avem si un video care arata jucatori care se lupta unul impotriva celuilalt in Rainbow Six, pe acorduri zgomotoase de chitara si urlete, acompaniati de cuvintele: „Sunt in joc bani si pui prajit. Ne vedem acolo #KFCR6. 23 Septembrie”.

Se pare ca, intr-un final, KFC va gazdui si sponsoriza un eveniment eSports pe data de 23 Septembrie. Daca pana acum vi se pare totul, putin cam „ilogic” (o fi oare un cuvant asta?!), am sa vin si eu cu o intrebare: Daca ai la dispozitie un joc care ofera castigatorului un „winner, winner, chicken dinner”, de ce sa nu profiti de ocazia asta ca lant de magazine fast-food specializate in prepararea de carne de pui?!

PCGamer

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button